Stranice

petak, 15. srpnja 2011.

Sklopivi bicikli Zagreb -50%

Ponuda uključuje sklopive bicikle Gille, Fox'16 te bicikl Hot traxx minibike uz popust od 50%.
Gille možete pregledati na linku Gille, Fox'16 klikom na link Fox'16 te Hot traxx minibike na linku Hot Trax mini .
Našu internet stranicu možete vidjeti na linku Tvrtka Imperito .

Bilo da se radi o vožnji po otoku na koji ste došli brodom ili pak o vožnji planinskim obroncima, sklopivi bicikl je pravo rješenje. Lako je prenosiv u transportnoj torbi koja zauzima malo prostora, jednostavno se rasklapa, i za trenutak je spreman za akciju. Udobno sjedalo i podešavajući ovjes osiguravaju udobnu vožnju po svim terenima. Petbrzinski mjenjači olakšavaju vožnju po brdovitim terenima.
Sklopivi bicikl sklapa se u samo četiri koraka. Rasklopljenom biciklu jednostavno 'prelomimo' volan i ramu bicikla sklopimo jednostavnim zaokretom poluge. Nakon toga bicikl se sprema u praktičnu putnu torbu.
Bicikl Fox 16' je za razliku od bicikla Gille bicikl sa brzinama.
Sklopivi bicikli su sljedećih dimenzija: visina sjedala: 65-95 cm, visina volana: 95-115 cm. Dimenzije torbe su 60 x 75 x 30 cm.

Sklopivi bicikli dostupani su u crvenoj, plavoj i srebrnoj boji.
Mini bicikl Hot Traxx je super zabavni minijaturni bicikl za vožnju kako unutra tako i vani. Napravljen od čvrstog metala, sa vrlo robustnim konstrukcijama, može podnijeti veliku težinu. Uz izvrsnu manevarsku upravljivost uspješno ćete proći sve zapreke u uredskim ili kućnim prostorima.

Danas možete kupiti 30 Gillie-a, 60 Fox-a i 289 Hot Trax mini-a.
Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8h do 16h.
Naša adresa je Susedsko polje 47, Susedgrad.

Nema komentara:

Objavi komentar