Stranice

utorak, 12. srpnja 2011.

Pedikura i french geliranje na nogama + manikura, lakiranje i parafinska kupka za 125kn

Ponuda uključuje pedikuru i french geliranje na nogama te manikuru, lakiranje i parafinsku kupku.

Manikura uključuje uređivanje noktiju i kožice te hranjivu kremu.

Pedikura podrazumijeva namakanje nogu u toploj slanoj kupki i esencijalnim uljima, odstranjivanje zadebljale kožice na petama i stopalima, odstranjivanje kožice oko noktiju, uređivanje noktiju te umasiravanje antiseptičke, hranjive kreme.

Parafinska kupka je maska za ruke na bazi parafina koja ima učinak vlaženja i hranjenja. Kupka njeguje kožu i isto tako je blagotvorna za sitne kosti ruku i tetive. Nakon kupke koža na rukama je elastičnija, nahranjena i mekana, a ruke odmornije.

Cjelokupan tretman traje oko 2 i pol sata. Manikura, lakiranje noktiju i parafinska kupka traju oko sat vremena, dok pedikura sa geliranjem i frenchom noktiju na nogama traje oko sat i pol vremena.
Korisnice mogu birati žele li obje usluge iskoristiti u jednom dolasku ili žele usluge iskoristiti u dva dolaska u salon.
Naš redoviti cjenik možete vidjeti u sklopu naše stranice na linku Beauty2000. Na stranici se možete i pobliže upoznati sa uslugama našeg salona.
Kupnjom navedene ponude ostvarujete dodatnih 25% popusta na sve usluge koje uključuju njegu ruku i nogu, poput depilacije, masaže ruku i nogu te ugradnje noktiju.
Naš salon radi od ponedjeljka do petka od 9h do 21h te subotom od 8h do 14h.
Potrebno se naručiti 3 dana prije dolaska na brojeve telefona 01 /3041 727 ili 091 3041 727. Svaku rezervaciju treba otkazati najmanje 12 sati prije tretmana inače će se tretman smatrati iskorištenim.
Naš salon se nalazi na adresi I Loparska 2 na Srednjacima.

Nema komentara:

Objavi komentar