Stranice

petak, 26. kolovoza 2011.

Skok padobranom u tandemu


Ponuda uključuje članarinu u klubu koja uključuje tandem skok padobranom i snimanje skoka.
Termin skoka možete rezervirati online, odmah nakon kupovine. Ukoliko kupujete karticom termin možete odabrati odmah po rezervaciji. Ukoliko kupujete općom uplatnicom ili internet bankarstvom termin možete rezervirati na Vašem profilu kroz 2 radna dana od uplate.

Skače se sa visine od 2.500 metara.

Mjesto skoka je aerodrom Lučko.
Slobodan pad traje otprilike 30 do 40 sekundi. Kada se padobran otvori, spuštanje traje 3 do 5 minuta.
Naravno, sva oprema je uključena u cijenu.
Naravno, korisnici su dobro osigurani. Tandem - instruktori su iskusni padobranci s odgovarajućom svjetskom licencom.

Svaka osoba prije skoka sa instruktorom prolazi pripreme koje traju otprilike 10-ak minuta. Instruktor će svakoj osobi reći sve što treba znati o skoku, ponašanju u avionu, položaju tijela u slobodnom padu, položaju za prizemljenje i slično. Nakon toga, instruktor vrši posljednje provjere sigurnosti i zatim ulazite u avion. Također, prije skoka svaki korisnik mora potpisati i ispuniti izjavu.
Vožnja avionom traje 20-ak minuta.

Nadoplata za dodatnih 500 metara visine je 350kn.
Osobe koje nisu punoljetne mogu skakati uz pristanak i prisustvo barem jednog roditelja. Također, zadržavamo pravo procjene što znači da ukoliko procjenimo da je osoba premlada te da ne može skakati, tada skok nije moguće izvršiti.

Osobe koje su teže od 110kg trebaju nadoplatiti 150kn.
Korisnici dobivaju svoju snimku na dvd-u odmah nakon skoka.
Imamo, našu internet stranicu možete pogledati na linku Aeroklub Tandem.
Naše redovne cijene možete pregledati u cjeniku.

utorak, 16. kolovoza 2011.

Tretman čišćenja lica 145kn

Pružite svom licu potrebnu njegu! U ovim ljetnim danima svi se nekako najviše brinemo za oblikovanje tijela, uklanjanje celulita i masnih naslaga. Događa se da zanemarujemo kožu lica što nikako nije dobro. Koža lica je najosjetljivija i ona prima sve vanjske podražaje koji na njoj ostavljaju traga. Stoga joj je potrebno pružiti pravilnu njegu i hidrazitaciju. Mexico Sun i Ponuda dana Vam nude tretman čišćenja lica kojom ćete nahraniti svoje lice i staviti točku na I svome izgledu :)